Rantalaukat Yyterissä 12.-4.8.2011

Tästä blogikirjoituksesta tulee lyhyt ja ytimekäs, mutta runsaasti kuvitettu. Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, varsinkin kun ammattikuvaaja seisoo rannalla kameran kanssa!

Kuuman kuuman kesän helteiden hellitettyä Troija matkasi seitsemän hengen voimin Castellon tallille Yyteriin. Matkan tarkoitus: nelistää mäntymetsissä ja meren rannalla niin lujaa kuin hevosvoimilla pääsee. Odotukset edellisen vuoden leirin jälkeen: järjettömän korkealla! Tunnelma: katossa.

Troijalaiset tallipihalla tunnin jälkeen

Viikonloppuun sisältyi kaksi kenttätuntia, jotka olivat tänäkin vuonna kivoja. Erkkiksen tunnit ovat monipuolisia ja vauhdikkaita, ongelmiin saa hyviä neuvoja ja korjausohjeet ovat selkeitä. Itse pidän kovasti hänen positiivisesta ja iloisesta tyylistään opettaa. Jos asuisin vähän lähempänä Poria, kävisin tunneilla useamminkin!

Niin kivoja kuin kenttätunnit ovatkin niin Yyterin matkan tarkoitus oli, kuten ylempää muistatte lukeneenne, nelistää mäntymetsissä ja meren rannalla niin lujaa kuin hevosvoimilla pääsee. Kahdella 1,5 tunnin maastoretkellä Troijan upouusiin paitoihin pukeutuneet tädit niiiiiiin saivat juuri mitä halusivat! Valitettavasti kuvien ottaminen kuumassa mäntymetsässä hiekkapilveen nelistävästä hevoslaumasta oli mahdotonta (vauhdin takia), mutta sunnuntaina ihana ihana energiatyttömme Satu juoksi edeltä rannalle ottamaan meistä muista mahtavia biitsikuvia. Tässä niistä muutamia:

Rannalla! (kuva: Satu Pirinen)

Laukan jälkeen chillailemaan veteen. (kuva: Satu Pirinen)

Ja lopulta takaisin tallille päin. (kuva: Satu Pirinen)

Tallin hevoset on kyllä aivan mahtavia ja toimivat juuri niin kuin kuuluukin: kun annetaan lupa, mennään vauhdilla. Kun pyydetään vauhti pois, siirrytään rauhassa käyntiin. Ei höyrytä, ei kuumennuta. Pidetään vaan kivaa, irroitellaan ja chillaillaan.

Viileä vesi tekee hyvää vanhoille nivelille 😉 (kuva: Veera Korhonen)

Käytiin me toki itsekin uimassa pariin otteeseen, upotettiin varpaat kuumaan hiekkaan ja juotiin kahvit Bikini Barissa (vink vink sinne muuten, drinkkilistaa vois vähän kasvattaa, kossu colalla tai appelsiinimehulla ei oikein sytyttänyt Ladyryttareita).

Näitä ja niitä noin 300 muuta kuvaa katsellessa jaksaa taas talven läpi ensi kesään.

Kiitos seurasta ihanat Anna, Minttu, Satu, Tia, Tuuli ja Veera!

3 ajatusta artikkelista “Rantalaukat Yyterissä 12.-4.8.2011

  1. ”Tallin hevoset on kyllä aivan mahtavia ja toimivat juuri niin kuin kuuluukin: kun annetaan lupa, mennään vauhdilla. Kun pyydetään vauhti pois, siirrytään rauhassa käyntiin. Ei höyrytä, ei kuumennuta. Pidetään vaan kivaa, irroitellaan ja chillaillaan.”

    Kuinka tylsää mahtaakaan olla jos hevonen ei hidastusvaiheessa pukita tai singahda takajaloilleen, tai jos takana oleva hevonen ei vaan yhtäkkiä päätä että hei tässä mäessä vaan kuuluu laukata ja singahda matkaan, ratsastajasta tai edellä olevasta hevosesta viis 😉 Eivaan, tekis ehkä munkin mielenterveydelle joskus hyvää maastoilla tollaisella hevosella, niin ettei koko ajan tarttis miettiä mistä puskasta ittensä seuraavaksi löytää 😀

  2. Hei! Olisiko sulla vinkkiä mihin ajaisin trailerin kun haluaisin lähteä uittamaan muutamaa hevosta kaverini kanssa? Tuntuu ettei mistään saa sitä infoa….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s