Equstom 16.1.2011 – Takaisin ruotuun!

Tauon jälkeen takaisin kehonhuollon pariin. Sain ratsukseni Norjan ihmeen Frosten, joka kokonsa puolesta on minulle oikein passeli. Poni oli aloittanut talvikarvan tiputtamisen jo hyvissä ajoin, joten harjailuun meni aikaa kun otus nautti rapsutuksesta niin paljon.

Tunnilla meitä laitettiin tauon jälkeen vähän ruotuun, avut kohdilleen ja kroppa kuosiin! Tätä tehtiin käyntivolteilla, pysäytyksillä sekä pääty-ympyröillä ravissa ja laukassa. Ei siitä sen enempää, tunnilla kuullut neuvot olivat varmasti tuttuja juttuja kaikille vakituntilaisille (mulla on sisäkyljen suoristusta alkuun esimerkiksi).

Olen viime torstain Primus-tunnin päätteeksi luvannut keskittyä positiivisiin asioihin, joten tässä se tulee: ryhtiäni kehuttiin! Ryhtiä kehuttiin myös Maijun joulun jälkeen pitämällä istuntatunnilla ja Piritan pitämällä kauden ensimmäisellä torstaitunnilla. Ihme juttu, en edes osaa analysoida! Myös laukkaistunta näytti kuulemma jonkun hetken hyvältä ja kyllähän Frosten selässä istuukin mukavasti, sillä kun on tasainen, rullaava laukka. Yritin kyllä kovasti ennen tuntia venytellä ja tein reippaasti vatsalihaksia, joten ehkäpä pystyin pitämään ryhdin osittain sen vuoksi? Toivottavasti se ei johdu vain jäykistyneestä yläselästä 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s