Olipa very Nice Run 09!

Nyt on ensimmäinen kuntoryhmän yhteinen haaste selvitetty!

Maaliskuusta asti tätä odotettiin, viime viikosta asti vähän pelollakin meteorologien kauhusäillä pelottelun vuoksi. Päivä kuitenkin valkeni kohtuullisen kirkkaana ja kirkastui vain iltaa kohden kunnes tuli jo suorastaan lämmin. Juuri sopivan lämmin juoksemista varten.

Troijan kuntoilijat tapasivat Tapiolan Leimuniityllä, kiinnittivät kilpanumerot rintaansa, hörppäsivät vähän vettä ja yhtyivät tanssilliseen alkuverryttelyyn. Lanteiden keinutuksen, hyppimisen ja twistaamisen jälkeen Janne Kataja komensi juoksijat maalilinjan taakse ja lähetti massat liikkeelle.

Viiden kilometrin lenkki kiersi meren rantaa, jossa sai ihailla joutsenta ja hanhien poikasia ja auringon välkettä veden pinnassa ja Otaniemen tornitaloja. Asetuimme koko porukka joukon keskivaiheille, ennen kävelijöitä, mutta kilpailijoiden taakse. Ideana nimittäin oli paitsi hölkkäillä kilometrit sujuvasti, myös rupatella paljon heppajuttuja (tiedättehän, PPP!). Viimeisen kilometrin viitsi jo vähän nostaa jalkaa enemmän.. no hyvin vähän, mutta vähän kuitenkin. Maalisuoralla oli oikea loppukiri, jonka kunniaksi sai heti hienon Nice Run 09-mitalin kaulaansa.

Parasta tässä on se, että kiva ei loppunut yhteen lenkkiin, ehei! Maaliin tultuamme haimme paperikassillisen piknik-ruokaa  ja Alpron kojulta soijakaakaota. Edellisen päivän hieman ivallissävytteinen sähköposteilu nurmikkopiknikistä sadehousuissa olikin täysin turhaa. Ilma oli kuin linnunmaitoa, eväät, seura ja jutut hyviä ja paikan päällä pääsi vielä testaamaan rasvaprosentin ja kehonkoostumuksen ja kaikenlaista muuta tärkeää.

Reissu oli siis aivan loistava, ensi vuonna uudestaan ja tätä ehdottomasti lisää!

T: kilpailija numero 566

PS. Kuvat unohtuivat siinä innostuneena, mutta katotaan jos järjestäjä sivuille ilmaantuisi..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s