Kuntohaasteryhmä aloittaa

SRL heitti alkuvuodesta 2009 jäsenilleen kuntohaasteen: kasatkaa ryhmä, nostakaa kuntoa, voittakaa palkintoja. Aikaa kunnon kohottamiseen on puoli vuotta, maaliskuusta elokuun loppuun. Alussa ja lopussa on kuntotesti, voittajille luvassa VIP-paketti HIHSiin.

Kerran jos toisenkin olen Troijan tunneilla kuullut rankan tunnin tai opettajan ripityksen jälkeen puhinaa ja uhoa kunnon kohottamisesta, koska ”ei tästä koskaan mitään muuten tule”. Eikä tulekaan, allekirjoittanut on sen todennut karvaasti ja moneen kertaan.  Ei siis ollut kovin suuri ihme, kun Annamari sai ryhmän vaivatta kasaan. Ryhmä on liikuntataustaltaan hyvinkin heterogeeninen, osalla on oikea treenitausta ja toiset tulivat mukaan saadakseen säännöllisen liikunnan mukaan arkipäivään vihdoin muuallakin kuin puheissa.

Tässä vaiheessa kirjoittaessani ryhmäläiset ovat käyneet kuntotesteissä,asettaneet omat tavoitteensa ja tehneet liikuntasuunnitelmansa. Ensimmäiseksi etapiksi suurin osa ryhmästä otti kesäkuun alussa Nice Run tapahtuman, jossa juostaan rennosti 5 kilometrin lenkki.

Päivitellään tänne miten sujuu, jos ja tietysti KUN sujuu!

2 ajatusta artikkelista “Kuntohaasteryhmä aloittaa

    • Reilun parin viikon lomallani ehdin lopulta minäkin lenkkeilemään säännöllisesti. Tein hitaampia ja nopeampia lenkkejä, ja jopa yhden intervalliharjoituksen. Enemmänkin olisin mieluusti lenkkeillyt, mutta polvi ei tunnestusti sovi ihan täydellisesti yhteen asfalttisen polun kanssa, ja lomakaupungissani ei juuri muuta ollut tarjolla.. Harras toiveeni olisi nyt jatkaa lupaavasti alkanutta harrastusta Töölönlahden rannalla, ja ehtiä lisäksi yo-liikunnan spinningiin ja punttikselle, ainakin kerran viikossa jokaista, mutta saas taas nähdä miten käy.. Tarkoitus kuitenkin olisi, että ennen pitkää pystyisin ainakin jonkin hetken kulkemaan sellaista enemmänkin juoksua muistuttavaa askellajia alitempoisen hölkkäilyn asemesta 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s