Tunti 7.1.2008

Pientä jännitystä oli ilmassa kun kevätkauden eka tunti Primuksella lähestyi. Autoissa ei tällä kertaa riittänyt tilaa kaikille ja tulin bussilla Hannan kanssa, joka lähti silkasta solidaarisuudesta myös bussikyytiin. Kun pääsimme perille oli hepat jo melkeinpä jaettu, minulle jäi pieni Veli-arabi, jolla olin mennyt viimeksi ihan alkusyksystä. Olin ihan tyytyväinen heppavalintaan, Veli on minusta aika hauska ratsastaa, vaikka en yleensä olekaan saanut sitä kulkemaan mitenkään erikoisen hyvin.

Tunnin teemana olivat avotaivutukset, joita tehtiin molempiin suuntiin ensin käynnissä ja sitten ravissa. Ja jottei homma olisi liian helppoa, lisättiin joukkoon ravi-käynti-ravi-siirtyminen koko ajan säilyttäen avotaivutus. Tunti meni jopa yllättävän hyvin verrattuna siihen, miten minulla aikaisemmin on Velin kanssa sujunut. Avotaivutuksessa tuppaan yleensä aina vääntämään itseni jotenkin kieroon, jolloin tulos ei ole kauhean hyvä… Velinkin kanssa ongelmana oli välillä epämääräinen seilaaminen sinne tänne, vaikka tarkoitus oli pysytellä uralla. Jonkun ajan päästä tajusin kuitenkin tällä kertaa istua suoremmassa ja avot kävivät sujumaan ihan hyvin.

Muutenkin tunti sujui mukavasti ja Veli liikkui lopputunnista jopa melko pyöreänä. Olin taas kerran niin keskittynyt omaan könöttelyyni, etten ehtinyt paljon muiden suorituksia seurata, mutta ainakin tunnin jälkeen kaikki vaikuttivat tyytyväisiltä. Hyvä alku siis saatiin ryhmämme kevätkaudelle. 🙂

Tunnista kirjoitteli Annamari

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s