Tunti 22.10.

<!– @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } –>

Pohkeenväistöteemalla jatkettiin. Hevoset sai jakaa itse, Tanja kehotti minua kokeilemaan Jardineroa, toista Espanjan unelmaa. Jännitti vähän valinta, kun mies oli vielä kesällä vain noiden parempien ratsastajien käytössä. Mutta rohkea rokan syö, no pain no gain ja niin edelleen.

Kieräytettyäni jalustinhihnan kerran jalustimen ympäri (nii-in!) olin valmis ensimmäiseen harjoitukseen. Tunti aloitettiin tehokkaasti pohkeenväistöllä käynnissä. Tehtävän jälkeen otettiin reipasta kevyttä ravia, jonka jälkeen lähdettiin työstämään väistöä ravissa.

Osalle tehtävä oli helpompi, toisille vähän hankalampi, mutta kaikilla tehtävä tuntui lopulta onnistuvan. Itse yritin taas tasapainoilla liian vähän ja liian paljon tekemisen kanssa. Jossain siellä välissä se oikea tie lienee on ja ajoittain väistö sujuikin keveästi, rennosti, vaivattomasti ja oikein! Seuraavalla tunnilla on kyllä syytä keskittyä yhä enemmän oman keskivartalon käyttöön eli täytynee hankkia jostain vatsalihakset ensi maanantaiksi…

Kuolaintuntuma oli Jardineron kanssa tosi kevyt, hyvä kun edes tunsin mitään toisessa päässä, mutta silti pidättävät avut menivät hyvin ja omasta mielestäni myös riittävän nopeasti perille.

Uuh, kyllä espanjalaiset orhit on aika hot!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s