Syyskauden ensimmäinen tunti 20.08.2007

Syyskauden ensimmäinen kerta lähti käyntiin jakamalla hevoset Kikan opastuksella. Sain ratsukseni tutun tapauksen: hieman vallattoman, mutta erittäin sympaattisen andalusialaisen nuorikon Jardineron. Alkuverryttelimme hevosia itsenäisesti. Jardinero oli ollut edellisenä päivänä vapaalla ja tarvitsi hieman muistutusta miten päin kulkea ja missä tempossa, mutta sen jälkeen kulki ihan kauniisti.

Harjoittelimme lähinnä oikean tahdin löytymistä ja säilymistä sekä käynnissä hieman askellajin lyhentämistä ja kokoamista. Jardineron kanssa ongelma oli lähinnä päinvastainen, se mielellään liikkui hieman liiankin lyhyenä ja jännittyneenä, mutta tunnin kuluessa hakeutui jo mukavasti hieman rennompaan ja pidempään muotoon. Kikka painotti erityisesti oikean tunteen löytämistä ja liikkeiden valmistelua.

tunnelmia ratsastustunnilta

Lopuksi teimme vielä laukkatyöskentelyä pääty-ympyröillä, joka näytti sujuvan kaikilta hyvin ja Kikka oli meihin tunnin jälkeen tyytyväinen. Tunnin päättyessä mietimme vielä ideoita syksykauden tunneille, esteillekin päästään varmaankin lähiaikoina, sitä innolla odotellessa!

Tunnista kirjoitteli Tanja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s