Ratsastustunti 18.06.2007

Pääsimme lähtemään Tiinan kyydillä hyvissä ajoin ja ruuhkasta huolimatta olimme tallilla reilusti ajoissa. Meitä olikin nyt paikalla normaalia pienempi porukka. Tällä kertaa ratsuni oli pienikokoinen arabi Veli, jolla olin mennyt jo ensimmäisellä kesätunnilla. Tiina pääsi jatkamaan andalusialaisella komistuksella jota jo viime tunnilla ehti kokeilla. Joitakin minulle uusia hevosiakin oli tunnilla, mutta en nyt muista niiden nimiä.

Aluksi tietysti verryteltiin ja pysähdysten, ympyröiden yms. avulla pyrittiin ratsastamaan hevoset avuille. Veli tuntui tällä kertaa tasaisemmalta kuin viimeksi, mutta voi kyllä olla että itsekin olin nyt rennompi kuin viime kerralla. Tiina pääsi käyntitaukojen aikana kokeilemaan andalusialaisen kanssa passagea ja espanjalaista käyntiä.

Parhaiten tunnista jäi mieleen tehtävä, jolla mentiin kolmikaarista kiemurauraa niin, että keskimmäinen kaari tuli mennä laukassa ja siirtymiset ajoittaa kaarien keskelle. Ensimmäiset yritykset menivät vähän miten sattuu, jännitin kai itse nostoja ja sen seurauksena Veli sitten kiikutti minua arabilaukassa puoli kenttää. Mutta saatiinpa silti tällekin tehtävälle onnistuneitakin suorituksia kun vähän ehdin rauhoittua ja valmistella laukan oikein.

Mitä nyt tunnin jälkeen vähän juteltiin, niin kaikki vaikuttivat ihan tyytyväisiltä tuntiin ja ratsuihinsa. Myös uusia hevosia on kuulemma tulossa ja uteliaisuudella jäämme odottamaan, millaisia tuttavuuksia ne ovat.

Tunnista kirjoitteli Annamari

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s