Ratsastustunti 08.5.2007

Ehdin tunnille niukin naukin myöhästyttyäni junasta – onneksi kyytini eli Kanerva vielä odotteli asemalla kun saavuin. Kaiken tohinan jälkeen toivoin ratsukseni jotain rauhallista ja rentouttavaa tapausta. Juuri sopivaksi osoittautui pienikokoinen Elli-tamma, joka oli harjaillessakin seurallinen ja symppiksen oloinen.

Päivän tehtävissä keskityttiin asetukseen, taivutukseen ja suoristamiseen, joita työstettiin volteilla ja kiemuraurilla käynnissä ja ravissa. Elli oli mukava ratsastaa, vaikka sinänsä yksinkertaisissa tehtävissä olikin minulle ihan riittävästi haastetta eivätkä taivutukset ensi alkuun oikein menneet läpi. Tyypillistä kyllä, vasta juuri muutama minuutti ennen loppuverkkoja meno alkoi tuntua paljon paremmalta ja Elli myötäsi ja taipui viimeisillä volteilla oikein kivasti. Minun ratsastustaidoillani tämä tuntui jo varsin hyvältä saavutukselta.

Olin niin keskittynyt omiin tekemisiini, etten oikein seuraillut, miten muilla sujui – ainakin kaikki vaikuttivat tyytyväisiltä tälläkin kertaa ja kesätuntejakin varailtiin tunnin jälkeen.

Tunnista tällä kertaa kirjoitteli Annamari

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s